Bueno, bueno, vaig a traure missatges importants de la foto i el dibuix: 1: En casa de Vicent no hay merme (com diria Jose Mota). 2: La meua base de maquillatge costa el mateix que les cigales, ¿m'estaran estafant els del Corti? 3: Vicent és más de pescado que de carne...(jejeje) 4: ¿Les trufes són tan cares com diuen? D'ahi que no hages posat el preu al dibuix?? 5: I com no, no podia faltar...la figuera!!! Forma part de la historia del blog, és una més de la casa.
Si xuplar un "crustáceo cirrópodo", com el percebe, és com xarrupar l'essència del mar, menjar una làmina de "criadilla de tierra", com la trufa (tòfona segón el traductor, però ja em pareixia massa fer-li cas, ja hi ha massa palabros) , és com mossegar un tros de bosc. La trufa ens costà 30€ al mercat de trufes de Sarria
Bueno, bueno, vaig a traure missatges importants de la foto i el dibuix:
ResponderEliminar1: En casa de Vicent no hay merme (com diria Jose Mota).
2: La meua base de maquillatge costa el mateix que les cigales, ¿m'estaran estafant els del Corti?
3: Vicent és más de pescado que de carne...(jejeje)
4: ¿Les trufes són tan cares com diuen? D'ahi que no hages posat el preu al dibuix??
5: I com no, no podia faltar...la figuera!!! Forma part de la historia del blog, és una més de la casa.
Si xuplar un "crustáceo cirrópodo", com el percebe, és com xarrupar l'essència del mar, menjar una làmina de "criadilla de tierra", com la trufa (tòfona segón el traductor, però ja em pareixia massa fer-li cas, ja hi ha massa palabros) , és com mossegar un tros de bosc.
ResponderEliminarLa trufa ens costà 30€ al mercat de trufes de Sarria